torstai 21. maaliskuuta 2019

Last day    Vasemmalta oikealle: Evelyne, Diego, Eric, Patrice, Sebastien, Saara, Sylvie, Jerome ja Angelique.

Minä ja tyhjä, siisti keittiö

Diego, Evelyne ja minä. Diego tuli maanantaina jonkinlaiselle tet-jaksolle tuonne, hän on 16.

Eric <3 Hän oli ihana. Nauroi mun kanssa ja varmasti mulle. 

Luc. Hänen kanssa tein pääsääntöisesti töitä ja hänen kanssa kävin kiertämässä La Croisicin ympäristössä.

Viimeinen päivä täällä. Mua jännitti aamulla aika paljon mennä ravintolaan. Tiesin, että se on viimeinen päivä. Viimeistä kertaa näen nämä ihmiset täällä. Minut tuntevat tietävät, että olen aika herkkä ihminen ja jäähyväiset ovat minulle oikeasti hirveän kova paikka. Aloitin itkemisen jo ennen kuin olin päässyt työpaikan pihalle. Ja mikä parasta, kun menin sisälle minua tultiin lohduttamaan ja halimaan. Tuo ylläolevissa kuvissa oleva harmaahapsi partaveikko, Eric, otti minut kainaloonsa ja taputti selkään. 

Lounas meni hyvin, kun oli tekemistä, kun oli kotiinlähdön aika, silmät kostuivat. Olen ollut onnellisessa tilanteessa, että olen saanut tehdä jokaisessa työpaikassa töitä ihan mahdottoman ihanien ihmisten kanssa ja sieltä lähdettyä on tullut kyyneleet. Nämä ihmiset tekivät tästä kokemuksesta vieläkin ihanamman. 

Vielä olisi iltavuoro, 3,5 tuntia, tänään ja sitten saankin pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä huomenna kotiin! :) Sain muistoja tästä paikasta, joten taidan kaivaa yhdestä matkalaukusta lentolaukun, jonka saan käsimatkatavaroihin käsilaukun lisäksi. Minulla on siis huomenna yhteensä neljä laukkua :'D (Mut tuntevat tietävät, että saan yhden yön reissullekin rinkallisen tavaraa pakattua mukaan...) 

2 kommenttia:

  1. Ihana ❤️ Saara. Tervetuloa koti suomeen jahka olet ensin valloittanut vielä Pariisin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti mennä Pariisiin vielä, mutta tulinkin jo kotiin. 🙂 Pariisi ensi kertaan 😍

      Poista